Σχετικά με εμάς

Καλώς ήλθατε στην Feet First

Η επιχείρηση Feet First δημιουργήθηκε το 2009 , με έδρα την Σπάρτη Λακωνίας.

Σκοπός της είναι να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες (Ανάλυση Βάδισης-Πελματογράφημα) και προϊόντα , τα οποία επιλέχθηκαν με πολύ αυστηρά κριτήρια από τον Ελληνοαυστραλό ιδρυτή της, κ. Παππά Αναστάσιο, Πτυχιούχο Φυσιοθεραπευτή Πανεπιστημίου Σίδνευ Αυστραλίας, Μέλος του Αυστραλιανού και Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, Μέλος του Διεθνούς Συλλόγου Εμβιομηχανικής, με πολυετή – άνω των 30 ετών - εμπειρία στον τομέα της Φυσικοθεραπείας και με ειδικότητα στην Εμβιομηχανική των Κάτω Άκρων.

Προς το τέλος του 2012 η επιχείρηση, πραγματοποιώντας την επιθυμία πολλών πελατών της, μεταφέρει την έδρα της πιο κεντρικά, στην Σκάλα Λακωνίας του Δήμου Ευρώτα, έτσι ώστε να ισομοιραστούν οι χιλιομετρικές αποστάσεις τόσο ανάμεσα στους ήδη υπάρχοντες όσο και στους μελλοντικούς της πελάτες.
 

  • Κορυφαία ποιότητα προϊόντων
  • Άριστη εξυπηρέτηση πελατών
  • Συνεχή επικοινωνία

Η Φιλοσοφία μας


Vasily Medical

Στην επιχείρησή μας θα βρείτε επίσης κορυφαία προιόντα όπως:
Tο Vasyli Medical , Θερμής Διαμόρφωσης Ορθωτικό Πέλμα το οποία εφευρέθηκε από τον Αυστραλό Παγκοσμίου Φήμης Ποδίατρο κ.Phillip Vasyl, και βραβεύτηκε το 1991 στην Γενεύη της Ελβετίας με το Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Ιατρικών Εφευρέσεων.

Pediped Kids Footwear

Η Feet First έχει την τιμή να είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα για τα πολυβραβευμένα παιδικά υποδήματα Pediped, τα οποία έχουν τύχει υψηλών διακρίσεων και βραβείων για την συμβολή τους στην υγιή ανάπτυξη του ποδιού και είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές γονέων και παιδιάτρων ανά τον κόσμο.

Προιόντα Futuro, Medisana, Dr.Comfort

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης μία σειρά υψηλών προδιαγραφών προϊόντων του γνωστού Οίκου Dr.Comfort, του γερμανικού Οίκου Μedisana,  τα ορθοπεδικά είδη Futuro,τον πρωτοποριακό νάρθηκα Dictus Band για κρεμάμενο πόδι (drop-foot), ο οποίος έχει αλλάξει την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων , και άλλα ακόμη προϊόντα για τα οποία θα ενημερωθείτε αναλυτικά από την ιστοσελίδα μας.Βασικός στόχος και φιλοσοφία της Feet First είναι το να προσφέρει στους πελάτες της μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε συνδυασμό με άψογη εξυπηρέτηση και συνεχή επικοινωνία

Σας Περιμένουμε